Samen vooruit

Wat zou het toch fijn zijn als iemand je aan de arm neemt en begeleidt wanneer je uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum komt na een hersenaandoening. Begeleiding naar de wereld waarin je weer je oude ik wordt en activiteiten op kunt pakken uit het dagelijkse leven.

Dit is de grootste wens van de meeste mensen die ik spreek als coach. De meeste geïnteresseerden hebben me via via weten te vinden. Ik heb gemerkt dat herkenning en bevestiging heel waardevol is, evenals het met elkaar sparren en tips uitwisselen.

Uiteraard was ik wel even benieuwd hoe ik deze gesprekken zou ervaren en ik kan inmiddels bevestigen dat ik het zelf prettig vond en er energie van krijg! De (in dit geval) dames die ik gesproken heb, hadden ieder weer hun eigen verhaal en struggles waar ze mee aan het stoeien waren. Ze willen vooruit, opbouwen, maar wisten niet goed hoe. Door goed te luisteren en mijn ervaringen te delen heb ik ze handvatten kunnen geven om weer een stukje verder te gaan. Verder naar het punt dat soms zo ver weg lijkt.

Ontzettend fijn om te merken dat het werkt en dat ik wat kan betekenen voor anderen; dit maakt mij een blij mens! Wat mij ook blij maakt, is dat mijn boekje nu uitgegeven is en er een e-book versie van gemaakt is. Deze kan je bestellen via https://www.watoverkomtmijnou.nl/mijn-verhaal/ Ben of ken jij iemand die mijn hulp kan gebruiken? Neem dan gerust contact met mij op! Groetjes, Femke

One Comment

  • Els Cillessen - Broertjes

    Wat ontzettend goed dat je coach geworden bent als evaringsdeskundige! Top actie van jou!