• Carrière switch

  Ik heb een leuk nieuwtje! Na maar liefst 20 jaar voor de Adecco organisatie gewerkt te hebben ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als accountmanager bij TalentCare!

  De laatste jaren dacht ik vaker aan een baan in de zorg. Mede door wat ik zelf heb meegemaakt en de fijne gesprekken die ik als coach heb kunnen voeren met diverse mensen die worstelden met het herstel van en na hersenletsel. Ook door de ervaringen met de zorg van mensen in mijn directe omgeving heb ik besloten om een carrière switch te maken naar de zorg.

  In de rol van accountmanager bij TalentCare zal ik een bijdrage gaan leveren in de zorg door samen met zorg professionals en zorginstellingen te werken aan een beter zorgsysteem, waarin zorg zingevend en zinvol is.

  Naast deze leuke baan ben ik zeker nog beschikbaar voor mensen met een hersenaandoening/hersenletsel om eens te sparren! Neem dus gerust contact met mij op!

  Wil je lezen hoe ik het herstel na mijn hersenontsteking heb ervaren? Mijn boekje is nog steeds te downloaden!

 • Samen vooruit

  Wat zou het toch fijn zijn als iemand je aan de arm neemt en begeleidt wanneer je uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum komt na een hersenaandoening. Begeleiding naar de wereld waarin je weer je oude ik wordt en activiteiten op kunt pakken uit het dagelijkse leven.

  Dit is de grootste wens van de meeste mensen die ik spreek als coach. De meeste geïnteresseerden hebben me via via weten te vinden. Ik heb gemerkt dat herkenning en bevestiging heel waardevol is, evenals het met elkaar sparren en tips uitwisselen.

  Uiteraard was ik wel even benieuwd hoe ik deze gesprekken zou ervaren en ik kan inmiddels bevestigen dat ik het zelf prettig vond en er energie van krijg! De (in dit geval) dames die ik gesproken heb, hadden ieder weer hun eigen verhaal en struggles waar ze mee aan het stoeien waren. Ze willen vooruit, opbouwen, maar wisten niet goed hoe. Door goed te luisteren en mijn ervaringen te delen heb ik ze handvatten kunnen geven om weer een stukje verder te gaan. Verder naar het punt dat soms zo ver weg lijkt.

  Ontzettend fijn om te merken dat het werkt en dat ik wat kan betekenen voor anderen; dit maakt mij een blij mens! Wat mij ook blij maakt, is dat mijn boekje nu uitgegeven is en er een e-book versie van gemaakt is. Deze kan je bestellen via https://www.watoverkomtmijnou.nl/mijn-verhaal/ Ben of ken jij iemand die mijn hulp kan gebruiken? Neem dan gerust contact met mij op! Groetjes, Femke

 • Heb je een eigen website?

  Dit is de vraag die mij steeds vaker werd gesteld, dus ik ben aan de slag gegaan!

  Een toegankelijke site maken was mijn wens, met dank aan mijn vriendin Madelon is dit goed geslaagd.

  Nu ben ik vooral bezig met de volgende uitdaging: Hoe ga ik de mensen vinden/bereiken die ik graag wil helpen?

  Als je ideeën hierover hebt, dan kun je mij helpen door een reactie hieronder te plaatsen.

  Groetjes! Femke